webdesign app responsive portfolio

 

 Branding, webdesign

Adventure virgin

Adventure virgin is een online platform over uitdagende en sportieve avonturen, maar vooral over het blijven opzoeken van de eerste keren. Niet vastgeroest komen zitten in de comfort zone. Iedere keer als je iets nieuws doet krijg je een stoot endorfine, je zelfvertrouwen groeit en je wordt mentaal en fysiek sterker. Je zelfrespect groeit. Je voelt je in control en krijgt het gevoel dat je alles aan kan. Je voelt je sterker.

Het gaat om de durf om nieuwe dingen te doen. Eerste keren. Dat kan heel klein zijn een nieuw gerecht, een nieuwe sport of die reis alleen maken. Maar ook in je relatie, werk en dromen kun je eerste keren op zoeken.

Adventure virgin is voor personen die ook een eerste keer willen beleven, de wereld willen ontdekken, niet goed weten hoe, niet durven of dat met iemand anders willen doen. In de leeftijd tussen 25 en 40. Personen die niet vast willen zitten in routine, patronen of het vaste/gewenste stramien.

Hier vind je: tips om te delen, inspiratie een voorbeeld, ideeën, aanzetten tot dromen. De durf om zelf de volgende stap te zetten.

De Adventure virgin avonturen zijn gecategoriseerd in: berg, fiets, zee en bos avonturen. Hier zijn verschillende logo badges voor ontworpen.

Logo's adventure virgin

Tijdens het vormgeven van de blogposts is er gelet op het aanbieden van leesplezier. Zo zijn de teksten compact vormgegeven en worden de alinea’s gebroken voor visuele elementen die de teksten versterken.

Opdrachtgever en blogger van Adventure virgin:

Floor Ockers van Grinta communicatie

 

"Om met de uitdagingen in het leven om te gaan pleit ik voor het belang van first times en grenzen verkennen. Breken met gewoonten en uit je comfortzone durven stappen. Door uitdagingen te omarmen en op te zoeken word je sterker, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Comfortabel worden met het oncomfortabele. Omdat het leven vol uitdagingen zit en je nooit weet wanneer je de volgende tegenkomt.

Because there’s a first time for everything"